Apteekkarina Lauttasaaren palvelukseen.

Minulla on ilo ja kunnia saada palvella lauttasaarelaisia Lauttiksen apteekin uutena apteekkarina. Lauttasaari oli yksi ensimmäisiä asuinpaikkojani, kun nuorena proviisorina, urani alkumetreillä aloitin tieni lääketeollisuuden palveluksessa. Silloin apteekkarius näytti hyvin kaukaiselle ja vaikeasti saavutettavalle päämäärälle.

Nyt noin kaksikymmentäiviisi vuotta myöhemmin takana on pitkä ura kansainvälisessä lääketeollisuudessa monenlaisissa tehtävissä tutkimuksesta liikkeenjohtoon. Haave itsenäisestä yrittämisestä kuitenkin kasvoi kvartaalitalouden puserruksessa, ja viisi vuotta sitten puin jälleen valkoisen ylleni, ja astuin tiskin taakse hankkimaan vaadittavaa apteekkikokemusta. Työ oli äärettömän palkitsevaa ja mielenkiintoista, ja koin pystyväni merkittävällä tavalla auttamaan ja neuvomaan asiakkaita heidän kysymyksissään ja ongelmissaan.

Fimea myönsi minulle ensimmäisen apteekkini reilu kolme vuotta sitten Hämeenlinnaan. Sain siellä hienoa ja arvokasta kokemusta, mikä rohkaisi minua ottamaan seuraavan askeleen, hakemaan apteekkilupaa Lauttasaaresta. Samaan aikaan rakennettiin hienoa, uutta Lauttiksen kauppakeskusta, ja onnistuin saamaan sieltä uudelle apteekilleni liiketilan.

Lauttasaari on suuri unelma, jonka haluan toteuttaa luomalla haaveitteni apteekin, esimerkillisen alallaan. Visioni on mahdollisimman avara ja valoisa ammattiapteekki, jossa saa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Haluan, että apteekkiin on helppo tulla ja siellä on hyvä asioida.

Lääkeneuvonta ja laadukas asiakastyö ovat apteekkitoiminnan ytimessä. Haluan olla edelläkävijä, ja investoin rohkeasti Suomen ensimmäiseen 3D-varastorobottiin, joka nopeuttaa huomattavasti reseptilääkeiden toimitusta asiakkaille. Näin farmaseuttiselle henkilökunnalle jää enemmän aikaa tärkeimpään tehtäväänsä, eli lääkeneuvontaan.

Olen miettinyt paljon, mitä asiakas toivoo apteekkikokemukseltaan. Palvelun nopeuden ja asiantuntevuuden ohella tarjoamme yksityisyyttä, kaikki reseptipalvelupisteet on eristetty akustisesti. Laaja tuotevalikoima on myös minulle tärkeä, haluan että asiakkaamme löytävät meiltä kaiken tarvitsemansa – ja enemmänkin!

Apteekki on auki viikon jokaisena päivänä. Tulen itse olemaan apteekissa paljon paikan päällä ja keskittymään nimenomaan asiakaspalveluun.

Tule juttelemaan, tavataan Lauttiksessa!