Lauttiksen apteekki palvelee koko perhettä kotikulmillasi!

Lauttasaaren keskusapteekki sijaitsee saaren sydämessä kauppakeskus Lauttiksessa. Lääkevalmisteet ja muut apteekkituotteet ovat selkeästi esillä viihtyisässä ja modernissa apteekissamme. Ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Lauttiksen apteekki on heti katutasossa. Apteekki on suunniteltu avaraksi, ja liikkuminen meillä on helppoa ja esteetöntä vaikkapa lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa. Lauttiksen kattavat apteekkipalvelut ovat ulottuvillasi jalan, pyörällä, autolla, bussilla ja metrolla.


Valintaosaston laajasta valikoimasta löydät tutut suosikit ja kiinnostavat uutuudet terveyden, kauneuden ja hyvän olon tueksi ja edistämiseksi!

Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo lääkkeiden turvallisessa käytössä ja auttaa sinua löytämään juuri sopivat tuotteet vaikkapa ihonhoitoon.

Saat nopeaa, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua reseptien suoratoimituspisteissä. Ne ovat äänieristettyjä, ja sinua palvelee sama henkilö alusta loppuun: apteekkari, proviisori tai farmaseutti.

Asiakas joutuu meillä harvoin jonottamaan,

sillä moderni, Suomen ensimmäinen 3D-robottimme tehostaa lääkkeiden toimitusta. Näin henkilökohtaiseen lääkeneuvontaan jää enemmän aikaa. Reseptilääkkeitä koskeva lääkevaihto toteutetaan joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Naapurit

Kauppakeskus Lauttiksessa naapureinamme ovat ruokakaupat, ravintolat, kahvilat, Alko, pankki ja useat erikoistavaraliikkeet. Pistäydy käymään tai tule viihtymään pidemmäksi aikaa!

Helsingin 31. Lauttasaaren keskusapteekki on palvellut saarelaisia jo vuodesta 1940.

Lauttasaaren keskusapteekissa ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa nopeaa, monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Suomen ensimmäinen 3D-apteekkilogistiikkatrobotti varmistaa, että keskimääräinen odotusaikanne reseptilääkkeissä on apteekissamme keskimäärin vain kolme minuuttia.

Avarassa ja viihtyisässä apteekissamme lääkevalmisteet sekä muut apteekkituotteet ovat selkeästi esillä. Liikkuminen apteekissamme on helppoa rattailla, rollaattorilla ja pyörätuolilla. Apteekkimme sijaitsee Lauttasaaren sydämessä – uudessa kauppakeskus Lauttiksessa.

  • Saat nopeaa asiantuntevaa, asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua reseptien suoratoimituspisteissä. Robotti nopeuttaa palveluamme.
  • Henkilökuntamme neuvoo lääkkeiden turvallisessa käytössä ja auttaa sinua löytämään juuri sopivat tuotteet.
  • Hyödyt edullisista tarjoustuotteistamme, ja säästät selvää rahaa.
  • Seuraamme puolestasi reseptilääkkeiden omavastuuosuuden kertymistä. Lääkkeiden Kela-korvaukset muuttuivat vuoden 2016 alusta lähtien. Tällöin otetaan käyttöön alkuomavastuu, joka on uusi osa lääkekorvauksia. Alkuomavastuu koskee kaikkia yli 18-vuotiaita ja sen (50 euroa) täytyttyä Kela maksaa osan korvattavan lääkkeen hinnasta. Korvauksia voi saada lääkärin määräämistä lääkkeistä, kliinisistä ravintovalmisteista ja perusvoiteista, joita käytetään pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon. Lääkekorvauksen saa suoraan apteekistamme ja tarkastamme oikeutesi korvauksiin sähköisesti Kelan ylläpitämästä tietokannasta. Kysely tehdään aina, kun ostat apteekistamme reseptilääkkeitä.