Tervetuloa Lauttiksen apteekin kanta-asiakkaaksi!

Liittymällä kanta-asiakkaaksi ja keskittämällä apteekkiasiointisi Lauttiksen apteekkiin (Lauttasaaren keskusapteekki) saat meiltä useita terveyden- ja lääkehoidon kannalta merkittäviä etuja – taloudellisten etujen ohella. Oma KELA- tai henkilökorttisi toimii kätevästi kanta-asiakaskorttina.

Kanta-asiakkaana saat:

 • Alennusta vapaakaupan tuotteista automaattisesti ostokertymäsi mukaan
 • Kanta-asiakastarjouksia vapaakaupan tuotteista
 • Reseptiuusinnat ilmaiseksi
 • Lääkkeiden yhteisvaikutusten seurannan
- Sujuvaa reseptinkäsittelyä kanta-asiakastietojen ansiosta
 • Ensimmäisenä tiedon supertarjouksista ja tapahtumista

 

Kanta-asiakkaan kaikki ostot kerryttävät ostokertymää. Myös reseptilääkeostojen omavastuuosuus. Muita kuin reseptiostoja tehdessä näyttäkää esimerkiksi kela-korttia kassalla, niin ostonne kirjautuvat järjestelmäämme.

Ostohyvitystaulukko:

Ostot kalenterivuodessa                           alennus %

yli 100€                                                   2 %

yli 500€                                                   3 %

yli 1000€                                                 4 %

yli 2000€                                                 5 %

Kyllä, liityn kanta-asiakkaaksi ja sallin Lauttasaaren keskusapteekin säilyttää yhteystietoni ja käyttää niitä apteekin asiakassuhteen vaatimaan yhteydenpitoon, minulle suunnattuun apteekin tiedottamiseen sekä lääkitykseni seurantaan.

  Suku- ja etunimet *

  Henkilötunnus *

  Lähiosoite *

  Postinumero ja toimipaikka *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Lääkeaineallergiat tms. huomioitavaa

  Sopimus asiakasrekisterin ylläpidosta ja kanta-asiakassopimusehdot

  Kanta-asiakkaana hyväksyn, että yllämainittu apteekki pitää sopimuksessani ilmoittamistani tiedoista sekä lääkeostoistani rekisteriä, jonka tietoja ei ilman suostumustani luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen. Apteekki voi käyttää antamiani tietoja vain minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen sekä lääkitykseni seurantaan. Sallin apteekin lähettää minulle tietoa tulevista tapahtumista ja tarjouksista. Allekirjoittamalla tämän sopimuksen annan apteekille oikeuden hakea ajantasaiset KELA-korvaustietoni KELA:n sähköisen kyselypalvelun kautta aina reseptilääkkeitä noudettaessa. Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja sekä perustietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan perustietoni rekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni. Apteekki voi myös poistaa perustietoni, mikäli en asioi apteekissa kahteen vuoteen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Lauttasaaren keskusapteekki/Lauttiksen apteekki, Lauttasaarentie 28, 00200 Helsinki. Y-tunnus 2556967-4