Ohessa lista apteekkimme palveluista. Klikkaa auki ja lue tarkemmin.

Toimitamme resepti- ja itsehoitolääkkeesi nopeasti ja asiantuntemuksella.

Opastamme sinua oikeassa ja tarkoituksenmukaisessa lääkekäytössä. Etsimme sinulle sekä oman lääkityksesi että Kela-korvauksen kannalta sopivimmat lääkemäärät. Voi saada Kelalta lisäkorvausta lääkekustannuksista, jotka ylittävät vuotuisen omavastuurajan. Kun keskität ostoksesi Lauttiksen apteekkiin, seuraamme ajantasaisesti Kela-korvattavien lääkkeittesi omavastuun kertymää.

Meillä on laaja ja kattava tuotevalikoima ja -varasto. Tilaamme sinulle nopeasti ne mahdolliset tuotteet, joita ei ole päivittäisvalikoimassa.

Ehdotamme aina lääkevaihtoa, mikäli lääkkeesi on vaihdettavissa edullisempaan valmisteeseen. Myös joistakin itsehoitolääkkeistä löytyy edullisempia vaihtoehtoja.

Otamme vastaan kotitalouksien lääkejätteet veloituksetta hävitettäväksi edelleen ongelmajätelaitoksessa.

Lääkejätteen palautusohjeet

Tuo seuraavat lääkkeet läpinäkyvässä pussissa:

• irralliset tabletit, läpipainopakkaukset ilman pahvikäärettä
sekä voiteet ja nestemäiset lääkepakkaukset.

Tuo nämä erillään muusta lääkejätteestä:
• jodipitoiset lääkkeet (mm. Jodix, Betadine, Iodosorb)
• elohopeakuumemittarit (särkynyt mittari tiiviissä paketissa)
• ruiskut ja neulat.

Tyhjät lasipakkaukset kuuluvat lasinkeräykseen ja
pahvikääreet kartonkikeräykseen.

Käytöstä poistetut ravinnelisät tai vitamiinit kuuluvat sekajätteen joukkoon.

Seuraamme automaattisesti lääkkeiden yhteisvaikutuksia. Otamme huomioon yhteisvaikutukset myös meiltä aiemmin ostettujen lääkkeittesi kanssa. Tarvittaessa varmistamme aina asian lääkärin kanssa.

Henkilökunnassamme on koulutettuja kauneuden ammattilaisia, joiden kanssa voit varata myös henkilökohtaisen tapaamisen ja neuvonnan. Opastamme sinulle parhaiten sopivien tuotteiden valinnassa sekä kauden trendeissä. Kysy meiltä henkilökohtaista opastusta myös meikkaamiseen ja ihonhoitoon.

Keskitä asiointisi Lauttiksen apteekkiin

– säästät ja saat meiltä terveyden- ja lääkehoidon kannalta merkittäviä etuja. Liity kanta-asiakkaaksi tästä.

Kanta-asiakkaan edut

 • – Alennusta vapaakaupan tuotteista automaattisesti ostokertymäsi mukaan
 • Kanta-asiakastarjouksia vapaakaupan tuotteista
 • Reseptiuusinnat ilmaiseksi
 • Lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta
- Sujuvaa reseptinkäsittelyä kanta-asiakastietojen ansiosta
 • Ensimmäisenä tieto supertarjouksista ja tapahtumista
 • Asiakaslehdet
. Saat apteekistamme ja saarelaisena myös suoraan kotiisi Lauttiksen apteekin asiakaslehden. Apteekistamme löydät myös Terveydeksi! -asiakaslehden. Julkaisuissa on ajankohtaista tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkien palveluista.

Tarjoamme palvelun, jonka avulla saat annosjakeluun soveltuvat, säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet kerta-annospusseissa yleensä kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Annospussien ohella saat ajan tasalla olevan lääkityskortin, josta näet käyttämäsi lääkkeet ja niiden annostukset. Tarkistamme myös kokonaislääkityksesi, eli selvitämme mahdollisesti tarpeettomat tai päällekkäiset lääkkeet. Samalla varmistamme, että lääkkeet sopivat samanaikaisesti käytettäviksi. Tavoitteena on poistaa mahdollisesti haitallisia lääkeyhdistelmiä ja vähentää turhaa lääkekuormaa. Tarkistuksessa esille nousevista lääkityksen muutostarpeista neuvottelemme hoitavan lääkärin kanssa, joka päättää mahdollisista muutoksista.

Hoitokodeille, kotisairaanhoitoon ja yksityissairaaloille tarjoamme modernin ja asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Käytössänne on sähköinen apteekkijärjestelmä EasyMedi lääketilauksia varten.

Voitte tehdä tilaukset suoraan toimipisteestänne helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Jos käyt säännöllisesti lääkärissä vähintään kerran vuodessa, mutta reseptisi kaipaa uusimista käyntien välissä, voit tehdä sähköisen reseptin uusimispyynnön apteekissa. Pyyntö käsitellään terveydenhuollossa yleensä kahdeksan päivän kuluessa.

Tukenasi apteekissamme ovat farmaseuttiset yhdyshenkilöt liittyen mm. astmaan, diabetekseen, sydäntauteihin ja syöpiin. Tarjoamme tupakoijille yksilöllistä vieroituspalvelua tupakoinnin lopettamisen tueksi ja ohjaamiseen. Lääkehoidon ongelmiin tarjoamme kattavan, maksullisen kokonaisarviointipalvelun, joka toteutetaan moniammatillisena yhteistyönä potilaan, omaisen, hoitohenkilökunnan, lääkärin ja kokonaisarviointiin pätevöityneen farmaseuttisen ammattilaisen kanssa

Laadimme apteekissamme Schengen-todistuksen tullia varten, kun matkustat Schengen-alueelle ja sinulla on mukanasi huumausaineiksi tai psykotrooppiseksi aineiksi luokiteltavia lääkkeitä. Saat sen meiltä niistä lääkkeistä, jotka olet hankkinut apteekistamme.

Lauttiksen apteekki toimii farmasian alan opiskelijoiden opetusapteekkina. Myös teknisen työntekijän- tai kosmetologin opintoja suorittavat voivat hakea apteekkiimme harjoittelijoiksi.

Meiltä saat mm.

 • Reseptien uusimiset
 • Koneellinen annosjakelu
 • Lääkehoidon kokonaisarviointi
 • Henkilökohtainen lääkekortti
 • Schengen-todistus
 • Lääkejätteiden vastaanotto
 • Lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta
 • Kosmetiikkaneuvonta